Sabtu, 12 Jun 2010

Babai Satria!!!...

Satria 1.3 tahun 1996... Keta ni la yang pertama aku pakai... Banyak kenangan & sejarah keta ni pada aku... Dari warna merah sampai la aku cat warna oren nih... Walaupun acapkali jugak rosaknyerr, tapi enjin masih sedap lagi dan pick-up...


Walaupun dah takde pada aku, tapi at least keta ni still ada pada adik aku, dia sambung pakai... So, pasni maybe lagi ok la dia jaga sebab adik ipar aku kaki keta jugak orangnyerrr... Nak harap ke aku, hehehehe... basuh keta pun sekali sebulan...


2 ulasan:

  1. dah tu skrg ni upgrade ke kete ape plak?

    BalasPadam
  2. huhuhuh.... upgrage besar skit jer... alza...

    BalasPadam

Komen la kalau nak...