Jumaat, 18 Mac 2011

AFF Suzuki Cup... Kenangan...

Hehehehe... saje up pic & cite lama...


Ni masa mula-mula sampai Stadium Bukit Jalil... sampai dalam pukul 3... pegi jalan-jalan, pusing-pusing, makan-makan, lepak-lepak area situ jer...

Ni saat-saat dapat baju, kekekeke... Tengok geng-geng Ultras nyanyi-nyanyi, best jugak follow sekali... Masa ni ramai dah masuk stadium cari tempat yang best, kitaorang tengah tunggu Hero malaya kat luar stadium, sampai la nak dekat game dah, baru nk masuk, puas nok cari tempat duduk best, terpaksa la selit-selit dengan orang yang tak kenal... Dok beh...

Ni masa game berlangsung... seronok giler, tak henti-henti fan buat bising... faktor ni disumbangkan oleh kewujudan Ultras yang baru je nak diterapkan ke bola sepak Malaysia, lepas ni meriah la bolasepak dengan kehadiran diaorang...

Ni masa meraikan kemenangan Malaysia, 3-0... Emmmm, hepi gilerrrrr... walaupun jauh perjalanan balik, tapi berbaloi-baloi... Tak tau la lepas ni boleh merasa lagi macam ni @ tak... Detik kebangkitan semula Malaysia di kalangan negara Asean... Ok la tu walaupun peringkat Asean... 

Harap akan ada lagi ke'hepi'an macam ni lagi nanti!!!!...

1 ulasan:

  1. sakan bola rupa nya en. farid....asl x jd permain jer....

    BalasPadam

Komen la kalau nak...