Rabu, 4 Februari 2009

Damia : Permulaan Baru...


2 Feb 2009, Damia start kena hantar ke rumah penjaga dia, Mak Long dia sendiri aje, heheheh... Bayar tiap-tiap bulan RM180.00... Sebelum ni Tok dia jaga bila wife pegi keje, tapi sebab kesian plak pada mak mertua, tak boleh nak ke kelas ngaji dll, so decide antar ke umah akak ipar aku...

Hari pertama, Damia demam, Batuk & Selsema, teruk jugak kalau batuknya... kesian dia... Pastu balik umah, wife aku (Ja) letak dalam walker dia, pastu tinggal kejap je pegi angkat kain kat luar pintu, ntah macamana tali yang Ja tambat tercabut, sedar-sedar Damia menangis selak! Selak giler-giler kata Ja, huhuhu first time la dia nangis selak, sebelum ni, kena cucuk pun sekadar nangis sekejap... Walker dia terlangkup pada atas basan, jatuh dari pintu dapur & ruang tamu... Bibir dia pecah sikit, nasib baik tak apa-apa...

2 ulasan:

  1. Êàæäîìó Äîáðîå óòðî! Çàõîäèòå íà [url=http://sbseo.ru]Áëîã Ñèáèðñêîãî Ïîëóáîìæà[/url].

    BalasPadam
  2. Âñåì Ïðèâåò! Çàõîäèòå íà [url=http://sbseo.ru]Áëîã Ñèáèðñêîãî Ïîëóáîìæà[/url].

    BalasPadam

Komen la kalau nak...