Isnin, 12 Januari 2009

TGC Kuantan 5 vs TGC Kl 3...


29hb 11 2008... Second friendly antara TGC Kuantan & TGC Kl... berlangsung juga di tempat sama ms first time lawan dulu, kat depan Uitm Jengka...


Tak dapat bawak anak bini sebab hujan masa tu... memang tengah musim ujan! Perlawanan berlangsung agak lewat sikit... Tapi, apepun asalkan dapat main...


TGC Kuantan menunjukkan kehandalan sekali lg, kali ini menang dengan 5-3... First half, 3-1 ke 4-1 ntah... Maybe hujan membataskan pergerakan geng KL... aku main first half je la, & goal KL tu, berpunca dari sebelah aku, bengang betul...


Apepun, tujuan game ini untuk kumpulkan rodong-rodong TGC... Harap ada lagi aktiviti-aktiviti menarik lepas ni...

1 ulasan:

  1. Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
    nike dunk

    BalasPadam

Komen la kalau nak...